Hoe valideer ik mijn lidmaatschap zodat ik mijn prijs/geschenk kan ontvangen?

U kan uw lidmaatschap valideren en dus een geschenk/prijs ontvangen door in te loggen in ZombieZalad.be en te klikken op uw naam in het menu bovenaan de pagina en "Mijn profiel" te selecteren.

U moet alle velden invullen. Van zodra alle informatie is ingegeven, zullen er groene vinkjes verschijnen naast alle secties. Denk eraan om te klikken op de knop "Bewaar alle informatie", die u zal vinden onderaan deze pagina.

Gelieve op te merken dat wat betreft documenten voor de gebruikersvalidering zoals een kopie van een energie- of telefoonrekening die uw naam en adres toont, u een afbeeldingsbestand moet uploaden. PDFs en andere documenttypes worden niet aanvaard door het systeem.

Van zodra uw informatie is goedgekeurd zal u een e-mail ontvangen die dit bevestigt. Indien u geen e-mail ontvangt, gelieve dan de klantendienst te contacteren voor assistentie, of bekijk "Ik ontvang geen e-mails".

Gelieve u er ook van te verzekeren dat alles goed is ingevuld en gemarkeerd is met een groen vinkje.

Uiteraard zal het geschenk/de prijs automatisch naar u verzonden worden kort nadat de informatie werd goedgekeurd.