Nieuwsbrieven

ZombieZalad.be verstuurt wekelijks e-mails die u op de hoogte brengen van trendwaarschuwingen, beperkte promoties, nieuwe productlanceringen en uitnodigingen voor exclusieve evenementen.

Aanmelden
Log in, om zich in te schrijven en e-mails te ontvangen:
ZombieZalad.be/profile

Afmelden
In elke e-mail heeft u de mogelijkheid om uw e-mailfrequentie aan te passen. Klik op "Uitschrijven" onderaan elke ZombieZalad.be e-mail.

Ingeschreven, maar geen e-mails ontvangen?
Voeg @ZombieZalad.be toe aan uw " Contacten " of " Adresboek ". Door ons toe te voegen aan uw lijst met veilige afzenders ontvangt u onze e-mails veilig in uw inbox, zonder dat ze in uw junk- of spamfolder terechtkomen. Elk programma heeft verschillende stappen om dit te doen.